Træfældning Nyborg, Svendborg & Fyn

Vi tilbyder træfældning i Nyborg, Svendborg på Vestsjælland samt i Trekantsområdet.

30 35 17 50 Kontakt os her 

Vi tilbyder træfældning på hele Fyn & Vestsjælland

Hos MV Have og Anlæg står vi klar til at hjælpe dig med træfældning i Nyborg, Svendborg, samt resten af Fyn; når det kommer til de svære træer. Det kan være træer, som står så du ikke bare lige kan fælde dem ved roden. Det kan også være et træ, som står lige op af ledninger, andre træer eller bygninger.

 

Hvor mange træer skal vi fælde for dig?

Inden vi begynder på vores træfældning, sørger vi selvfølgelig for at afstemme følgende ting med dig:

  • hvor meget af træet, skal vi fælde?
  • skal træet skæres til brænde?
  • skal træet køres væk efterfølgende?
  • skal træet stubfræses ved roden?
  • eller er der visse af disse ting du selv gerne vil stå for?

Alle disse ovenstående ting, finder vi ud af sammen – så du modtager den rigtige service!

Vi fælder træer efter dit behov og gør det ud fra den metode, der passer bedst i situationen. Det kan være fældning eller beskæring af store træer. Måske har du brug for, det ligger på jorden i fuld størrelse, når det er fældet. Måske vil du gerne have det skåret til brænde eller hugget til flis.

 

Book os til en træfældning på Fyn i dag!

Kontakt os med din opgave og for at høre nærmere om vores priser på træfældning i Svendborg, Nyborg og på resten af Fyn.

 

Hvorfor skal dit træ fældes af en professionel?

Der er mange mennesker, som prøver sig ad med at fælde deres træ selv. Mange af de mennesker undervurderer, hvor stor og omfattende en opgave det er at fælde et træ. Når man fælder træer, skal der tages hensyn til mange sikkerhedsforanstaltninger. Specielt hvis der er mennesker og huse i nærheden, er det vigtigt, at træet kommer til at falde i den rigtige retning. For ikke at bringe omkringliggende byer og mennesker i fare, er det en god ide, hvis du får professionel hjælp til træfældningen.

 

Træfældning i Nyborg, Svendborg og resten af Vestsjælland, Fyn og Trekantområdet

Vi er din hjælp til at fælde træer i Trekantområdet samt på Fyn og Vestsjælland. Vi har god erfaring med havearbejde, og derfor får du lige det resultat, du håber på. Ring til os fra 8-16 og få et godt tilbud på en træfældning i Svendborg, Nyborg og resten af Fyn.

 

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50