Vi er specialister i have- og udendørsarbejde

Vi stiller gode råd og erfaringer til rådighed for dig

30 35 17 50 Kontakt os her 

Hvem er MV Have og Anlæg?

MV Have og Anlæg startede i 2017. Vi laver alt inden for udendørsarbejde, havearbejde samt anlæg og have. Vi har mellem 4-6 ansatte, som alle er yngre og meget effektive. Hos M.V. Have & Anlæg kan vi hjælpe dig med både store og små projekter. Vores typiske kunder består af erhvervskunder, privatkunder og vedligeholdelseskunder.

Vi kan hjælpe dig med have og anlægsarbejde på Fyn og Vestsjælland. Vi har også enkelte kunder i Trekantområdet. Har du brug for en snak om et projekt, kan du altid ringe til os på hverdage mellem 8-16, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har mange kunder, og du har mange valgmuligheder. Derfor skal vi være bedre end vores konkurrenter. Det er vi, når det kommer til følgende:

  • Vores evne til at overholde aftaler
  • Vores evne til at være fleksible
  • Vores evne til at levere godt håndværk

Hvad er vi særligt dygtige til?

Samtidig er vi ikke bange for at sige fra overfor kunder, hvis vi ikke kan klare opgaven. Der er også områder, hvor vi er specielt dygtige. Det er følgende:

Vi leverer rullegræs til både private og erhvervskunder. Vi går meget op i, at vi er det rigtige valg for dig. Derfor overholder vi vores aftaler og leverer godt håndværk. Vi er også fleksible. Vores unge medarbejdere er ikke kun effektive, de er også faglærte. Derfor kan vi give dig reelle råd, som kan spare dig for mange penge på lang sigt.

  • Anlæg og have
  • Etablering af have til dit nye hus
  • Opdatering af din have

Vi er faglært på både det grå og det grønne område. Derfor kan vi også tilbyde dig at komme ud til et besøg, hvor vi kan give dig nogle af vore gode råd og erfaringer. Hos os spiller fleksibiliteten og kvaliteten også sammen.

 

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50