Etablering og vedligeholdelse af have og anlæg

Vi laver nye haver til både nye og gamle huse, samt frisker gamle haver op

30 35 17 50 Kontakt os her 

Have og anlægsarbejde

Vi er et ungt og effektivt hold, som er særligt dygtige til etablering af haver til nye huse samt at pifte din nuværende have op. Vi er et ungt firma, som startede i 2017 med at lave alt inden for have og anlæg, udendørsarbejde og havearbejde. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med ideer og etablering af dit anlægsprojekt.

Det kan være, du har fået bygget et nyt hus og nu skal til at anlægge have. Det kan også være, du har brug for hjælp til opførelse af en hæk, hækklipning, tilplantning af et større areal eller opførelse af et læhegn. Med andre ord, kan vi hjælpe dig med det meste.

 

Gode råd og professionel sparring til dit projekt

Vi kan tilbyde hjælp med have og anlæg fra vores unge og effektive medarbejdere. De kan tilbyde dig professionelle råd og sparring, som kan være uundværlig ved etablering af ny have eller ændringer i en eksisterende have. Vores medarbejdere er professionelle, og de har sans for detaljen.

 

Hvilke have og anlægsprojekter kan vi hjælpe med?

Vi har en tilgang, som betyder, at vi altid kommer til tiden. Vi rydder op efter os selv, og du skal kunne nyde resultatet af dit drømmeprojekt så hurtigt som muligt. Det er vigtigt, at vi gør drømmene til virkelighed for vores kunder.

Herunder kan du se nogle eksempler på have- og anlægsprojekter, vi kan hjælpe dig med:

  • En stor græsplæne til aktivitet og leg
  • En helt ny terrasse til dine middagsselskaber
  • En have fuld af smukke staude- og blomsterbede
  • En ny indkørsel og underlag til din pæneste bil

Listen er selvfølgelig ikke udtømmende. Hvis ikke vi kan klare din opgave, siger vi nej. Det gør vi, fordi vi altid vil levere godt håndværk. Kontakt os i dag for havehjælp nær Odense.

Ring til os i vores åbningstid mellem 8-16 på 30 35 17 50 . Vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud på dit have- og anlægsprojekt. Dit drømmeprojekt er i gode hænder hos os!

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50