Brolægning Odense, Svendborg & Nyborg – Brolægger på Fyn

MV Have & Anlæg tilbyder brolægning i Odense, Svendborg, Nyborg og alle byer derimellem.
Vi er din foretrukne brolægger på Fyn og tilbyder støttemure, fliseanlæg, klinkebelægninger og meget mere.

30 35 17 50 Kontakt os her 

Erfaren brolægger på Fyn

Vi udfører brolægning i Odense, Svendborg, Nyborg og alle byer derimellem. Skal du bruge en erfaren brolægger på Fyn, skal du kontakte MV Have & Anlæg.

Det første, folk præsenteres for, når de ankommer til dit hjem, er din flisebelagte havegang eller indkørsel. Derfor skal det selvfølgelig se godt ud og fliserne være lagt professionelt, så de ikke synker eller bliver ujævne. Dette kan vores dygtige og faglærte brolæggere fra Fyn klare for dig!

Ønsker du et uforpligtende tilbud op brolægning i Odense eller et andet sted på Fyn, er du velkommen til at kontakte MV Have & Anlæg. Kontakt os i dag.

 

Få gode råd om brolægning i Odense

Hos MV Have & Anlæg tilbyder vi altid rådgivning omkring brolægning i Odense, Svendborg, Nyborg eller hvor på Fyn du befinder dig.

Det er vigtigt, at din belægning passer til omgivelserne og til dine behov. Derfor rådgiver vi dig om typen af brolægning i forhold til alt fra farven på dit hus til hvor mange og tunge biler, der skal køre og parkere i din indkørsel. Der er nemlig stor forskel på, hvad en brolægning skal bære. Det er vigtigt at vide, om der skal køre tunge maskiner og biler herpå, eller om der blot kommer gående. Derfor rådgiver vi dig om hvilket underlag, der passer bedst til dit projekt.

Kontakt os på tlf. 30 35 17 50 og hør mere om hvordan vi som brolægger på Fyn kan rådgive dig.

Der findes mange typer af belægningsarbejde. Det belægningsarbejde vi foretager inkluderer bl.a.:

  • Fliseanlæg
  • Støttemure
  • Klinkebelægninger

Vi kan også tilbyde dig hjælp med at renovere en belægning, som allerede eksisterer. Det kan være, at dine sten eller fliser trænger til at blive renset – og underlaget skal måske udskiftes og fornyes.

 

Kontakt os for brolægning i Odense, Svendborg & på resten af Fyn

MV Have og Anlæg har eksisteret siden 2017. Vi har faglærte medarbejdere, som har stor erfaring med belægningsarbejde. Derfor er dit projekt i gode hænder hos os. Du kan være sikker på, at vi leverer til aftalt tid samt at vi er effektive og fleksible.

Vi foretager primært belægningsarbejde på Fyn og Vestsjælland samt i Trekantområdet. Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser på belægningsarbejde og en snak om dit projekt.

 

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50