Rydning af sne

Vi rydder sne på Vestsjælland og Fyn samt Trekantområdet

30 35 17 50 Kontakt os her 

Snerydning

Vinteren i Danmark er uforudsigelig. Derfor er det vigtigt at have en præcis og god aftale for snerydning. Når du giver os ansvaret for at rydde sne, tager vi det alvorligt. Du skal ikke længere bekymre dig om vejret om vinteren.

 

Hvad er reglerne for at rydde sne

Der gælder én overordnet regel for alle grundejere i bymæssige bebyggelser og i byer: Grænser dit fortov eller din trappe op til en offentlig vej, så skal du rydde sne snarest efter, at den er faldet. Det betyder også, at dine områder skal være ryddet og saltede fra kl. 7 om morgenen til 22 om aftenen.

Ligger dit hus eller din virksomhed på en privat fællesvej, så kan du have pligt til at rydde halvdelen af den kørebane, der er uden for din ejendom. Der skal også holdes snefri på pladser omkring installationer til lysreguleringer og brandhaner.

Du kan risikere at betale erstatning, hvis der sker ulykker eller uheld, fordi du ikke har ryddet sne. Lad MV Have og Anlæg hjælpe dig med snerydningen i stedet.

 

Snerydning skræddersyet til dine behov

Vi kan sammensætte en vinteraftale for rydning af sne lige efter dine behov. Mange virksomheder har forskellige behov, når det kommer til snerydning og saltning. Måske skal du have ryddet en parkeringsplads, eller måske skal du have ryddet omkring skraldespandene i boligforeningen. Vi er fleksible, når det kommer til tiden på døgnet, størrelsen på arealet samt hvor ofte, du har brug for snerydning. Det vigtigste for os er, at du får, hvad du efterspørger.

 

Hvor foretager vi snerydning?

Vi kan hjælpe dig med at rydde sne på Fyn, Vestsjælland og Trekantområdet. Ring til os på 30 35 17 50 i vores åbningstid, som er alle hverdage fra 8-16. Her kan du få et tilbud på snerydning.

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50