Haveservice Odense

Professionel og grundig haveservice I Odense og resten af Fyn.

30 35 17 50 Kontakt os her 

Forny din have med professionel haveservice

Som erfaren anlægsgartnere er vi dedikerede til at hjælpe dig med at omsætte dine havedrømme til virkelighed på en måde, der stemmer overens med dine forventninger og behov.

Uanset hvilken type have du drømmer om, så er vi klar til at tage fat på opgaven grundighed og præcision. Vores erfaring omfatter både store og små projekter, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med dit haveprojekt.

Kunne dine havefliser godt trænge til et nyt liv? Vi kan jeg hjælpe dig med belægning, så den passer præcis til din bolig. Her lægger vi vægt på belægning, der på den bedste måde komplementerer din bolig og omgivelserne.

Komplet haveservice nær dig

Hvis din græsplæne har brug for en opfriskning eller hvis du ønsker at tilføje nye elementer til din have, kan vi hjælpe dig med at skabe en unik haveoplevelse.

Uanset om det drejer sig om beskæring af hække eller fjernelse af gamle træer, står jeg til rådighed for at tage os af dine haveopgaver. Lad os om det besværlige arbejde, så du kan bruge din tid på at nyde din have.

Vi hjælper dig fra start til slut med dit havearbejde. Kontakt os i dag og fortæl os om dine havedrømme, så skræddersyr vi et tilbud til dig.

Lokal ekspertise i Odense

Vi har mange års erfaring med haveservice i Odense og omegn. Så uanset om du har brug for hjælp til beskæring, ukrudtsfjernelse eller andre haveservices, er vores erfarne hold parat til at hjælpe. Kontakt MV Have og Anlæg i dag  – så tager vi en snak om dine behov og visioner for din have.

Modtag et uforpligtende tilbud på haveservice i Odense eller andet sted på Fyn

Har du nogle spørgsmål i forhold til vores services eller ønsker du bare modtage et uforpligtende tilbud?

Du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 44 41 35 eller på mail mike@mvhaveoganlaeg.dk

Kontakt os omkring
jeres projekt

Har du spørgsmål omkring, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at give os et kald. Kontakt os via kontaktformularen på siden eller ring til os på telefonen. Så hjælper vi dig videre. MV Have og Anlæg har åbent hver dag fra kl. 8-16. Vi anbefaler, at du ringer i dette tidsrum, da vi har størst mulighed for at hjælpe dig her.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

30 35 17 50